Carpaccio van gerookte Ribeye
Ingrediënten:
150 gr. dun gesneden gerookte Ribeye
2 lente-uitjes
50 g kaas (dun geschaafde oude of Parmezaanse)
50 g sla (gemengde salade)
citroen
peper ( vers uit de molen )
• 1˝ eetlepel olijfolie
voor de liefhebben een paar kappertjes.
Bereiding:
Snijd de lente-uitjes (ook het groen) in smalle ringen.
Leg de sla op een grote platte schaal. Besprenkel de sla met wat
olijfolie,
strooi er flink wat peper over en knijp de citroen erboven uit.
Leg de gerookte Ribeye plakjes op de sla. Vervolgens de uiringetjes.
Besprenkel het geheel met een beetje olijfolie.
Strooi er wat peper, kaas en eventueel wat kappertjes over.
Super voorgerecht met warme toast en boter.
Heeft u zelf
een mooi rookrecept mail deze naar
rookrecepten@rooktonnen.nl
Terug
naar gerookte vleesrecepten
|