|
|
Gerookte lekkernijen uit eigen
Rookton Ontdek hoe makkelijk zelf roken eigenlijk is en proef het enorme verschil met kant-en-klaar gerookte producten. Probeer de theegerookte eendenborst, de salade van gerookte groenten, Een verfijnde carpaccio van gerookte zalm, een heerlijke salade met gerookte kip .of heel eenvoudig zelfgerookte amandelen... wat een lekkers kun je toch uit de rookoven toveren! Was roken vroeger vooral bedoeld om etenswaren langer houdbaar te maken, tegenwoordig worden ingrediënten vooral gerookt voor de heerlijke, subtiele rooksmaak. Het roken zelf is erg eenvoudig: van een kleine rookoven die gewoon op het fornuis gebruikt kan worden, en dankzij de afzuigkap blijft de geur tot het minimum beperkt. Natuurlijk kunt u een grotere semi professionele rookoven voor buiten gebruiken. Gerookte lekkernijen leert u de techniek van het roken en welke mogelijkheden er allemaal zijn om te variëren. Bovendien vindt u in dit boek een heel groot aantal heerlijke recepten met gerookte vis, gerookte garnalen, gerookte mosselen, gerookt vlees, gerookte kip, subtiel gerookt wild en zelfs met groente, kaas, noten en zaden. Voor door de week of bij een feestelijke gelegenheid, met Gerookte lekkernijen weet u altijd iets bijzonders op tafel te toveren! Uw gasten zullen aangenaam verrast zijn!
|
Het breien van netwerk
|